Mogelijkheden voor particulieren

Mogelijkheden voor particulieren

Woonwijk surveillance (project: Veilige woonwijk)

Omdat de Politie steeds minder tijd krijgt om preventieve surveillancerondes te rijden, merkten wij als beveiligingsbedrijf dat er animo was om hier iets mee te doen. In diverse wijken rijden wij
’s nachts mobiele surveillancerondes met een opvallende beveiligingsauto. Deelnemers van het project betalen een kleine vergoeding en hebben een direct nummer van de surveillancedienst. Op deze manier krijgen de mensen in de wijk toch een veiliger gevoel en worden ze gehoord, wanneer er iets gaande is.

In combinatie met een betaalbaar draadloos buiten alarm zorgen we dat inbrekers ook écht buiten blijven.

LSH assistentiemelding via uw alarmsysteem

Eenmaal het juiste protocol afstemmen en het is geregeld. Veel klanten zeggen: ”Maar wat als er iets gebeurd, dan moeten jullie wel komen kijken?!”.  Door het in werking stellen van een bepaalde melding door bijvoorbeeld het indrukken van een draadloze knop, of een combinatie van toetsen op het code-bediendeel van uw alarmsysteem, kan de alarmcentrale in combinatie met de surveillancedienst in actie komen. De medewerkers van LSH Security behandelen deze alarmmelding als “prio 1” met elk gewenst opvolgprotocol.

Onze klanten slapen ontspannen en gaan met een gerust hart op pad.

Medisch alarm

U woont zelfstandig maar u wilt altijd iemand achter de hand hebben, omdat u alleenstaand, hulpbehoevend of op leeftijd bent. LSH Security biedt ook de mogelijkheid voor een Medisch Alarm Systeem aangesloten op de meldkamer. Mocht er iets met u gebeuren, dan drukt u eenvoudig op een knop. Bij meldkamer verschijnen direct uw relevante gegevens én wie wij voor u moeten waarschuwen. Dit stemmen we van te voren natuurlijk duidelijk af en leggen we vast in het protocol.

Alarmopvolging & Nachtschadeservice

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, moet er natuurlijk iemand gaan kijken. De medewerkers van LSH Security zijn hier speciaal voor opgeleid en hebben goede contacten met de lokale hulpdiensten. Elk gewenst protocol kan worden afgesproken, zodat u niets aan het toeval overlaat.

Vakantiebeveiliging

Wie let er op uw huis als u op vakantie bent? Locked Safe Security biedt u de mogelijkheid om ad-hoc gebruik te maken van onze diensten. Als u weg bent, zorgen wij voor uw pand. U geeft zelf aan wat wij allemaal voor u kunnen doen, zoals de post opruimen, uw huisdier eten geven en controle rondes uitvoeren. De werkzaamheden leggen we vast in een schriftelijke overeenkomst.

Wij houden uw sleutels in ons beheer. In onze speciaal ingerichte, beveiligde kluis zijn uw gegevens in vertrouwde handen. Bij geval van calamiteiten is er altijd één aanspreekpunt, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het maakt niet uit van wie u een alarmsysteem heeft, vakantie beveiliging kan altijd!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Go Locked Safe!