Beveiligingsbedrijven Gameren LSH Security en Locked Safe Holland VEB-erkend Gameren

Beveiligingsbedrijven Gameren LSH Security en Locked Safe Holland VEB-erkend Gameren

 

Beveiligingsbedrijven en de VEB

VEB staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en alleen beveiligingsbedrijven die aan de strenge kwaliteitseisen en voorwaarden voldoen, kunnen lid worden van de VEB. Elk jaar voert de VEB een kwaliteitscontrole uit, waarbij externe, onafhankelijke inspecteurs de leden keuren. Hiervoor worden onder andere geïnstalleerde alarmsystemen en werkende beveiligingsprotocollen gecontroleerd en gekeurd. LSH Security is een door de VEB erkend bedrijf. Dit geeft u de garantie dat u met een gekwalificeerd bewakingsbedrijf in zee gaat en dat de bedrijfsbeveiliging of particuliere beveiliging aan de huidige normen en eisen voldoet. Dit is ook voor uw verzekeraar belangrijk, u kunt daarom met het VEB kwaliteitsdocument korting bedingen op uw verzekeringspremie.

Bewaking en beveiliging particulieren

LSH Security levert een compleet pakket aan beveiligingsdiensten. Hiertoe behoren alle soorten manbewakingsactiviteiten en hondenbeveiliging. Manbewaking wil zeggen dat de bewaking door personen wordt uitgevoerd. Daarbij kan het onder andere gaan om mobiele surveillance, beheer van inbraak- en brandalarmen, live cameratoezicht of alarmopvolging en nachtschadeservice. LSH Security kunt u voor doorlopende beveiliging inhuren, maar ook voor korte periodes, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie bent. Wij overleggen altijd met u wat wij moeten en kunnen doen en onze diensten variëren van de kat eten geven en post opruimen tot extra surveillance in de buurt en controleronden in en om de woning. U kunt ons ook als beveiliging inhuren als uw alarminstallatie van andere beveiligingsbedrijven is.

LSH Security

  • Speciaal opgeleid en gescreend personeel;
  • 25 jaar expertise;
  • VEB-erkend bewakingsbedrijf;
  • Voor alle vormen van manbewaking;
  • Alarmopvolging, sleutelbeheer en schadeservice
  • Voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Diensten voor bedrijven en instellingen

Het meest kwetsbare moment van de dag is sluitingstijd en daarvoor worden vaak beveiligingsbedrijven ingehuurd. Omdat er dan weinig mensen aanwezig zijn, is de sociale controle klein en kunnen kwaadwillenden makkelijker hun slag slaan. Tegelijkertijd is ook het afsluiten zelf – zeker bij grote gebouwen – een aangelegenheid waarbij gemakkelijk fouten gemaakt kunnen worden. Sluitbegeleiding – dus duidelijk zichtbare aanwezigheid van een beveiliger tijdens het afsluiten – en het uitvoeren van een brand- en sluitronde door een beveiligingsbedrijf is daarom voor veel winkels, bedrijven en (openbare) instellingen van groot belang. Het kan zelfs een voorwaarde van de verzekeraar zijn of in de cao zijn opgenomen om zorg te dragen voor de veiligheid van de werknemers. Verder behoren winkelsurveillance, receptiediensten, evenementenbegeleiding – eventueel met hondenbrigade – tot de diensten van LSH Security.

LSH Security als beveiligingsbedrijf inhuren Gameren

LSH Security is werkzaam in de Betuwe met beveiliging in Gelderland en Brabant. Buiten de regio werken wij samen met door ons geselecteerde partners. Dus ook voor beveiliging buiten de Betuwe kunt u ons inhuren voor de beveiliging van uw woning, bedrijf of winkelpand. Tevens zijn wij beschikbaar voor de beveiliging van evenementen door het hele land. Graag geven wij u meer informatie over het inhuren van LSH Security. U kunt daartoe vrijblijvend contact met ons opnemen. Door onze steeds groter wordende kring van opdrachtgevers hebben wij regelmatig vacatures beveiliging. Ook als u zou willen werken voor een gewaardeerd lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, kunt u contact met ons opnemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact