Beveiligingsbedrijf Elshout LSH Security 24/7 gegarandeerd tot uw dienst Elshout

Beveiligingsbedrijf Elshout LSH Security 24/7 gegarandeerd tot uw dienst Elshout

 

Beveiligingsbedrijf LSH Security

LSH Security is als bewakingsbedrijf lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en voldoet aan de normen en wettelijke eisen van de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus. VEB-erkende beveiligingsbedrijven kunnen u als opdrachtgever het VEB garantiecertificaat afgeven zodat u een korting kunt bedingen op de premie van uw verzekeringsmaatschappij. De beveiligers van LSH Security zijn professioneel geschoold en voor zij bij ons in dienst komen, gescreend. LSH Security is in de eerste plaats werkzaam in de Bommelerwaard maar kan voor de beveiliging buiten Brabant en Gelderlang worden ingehuurd. Daartoe werken wij samen met speciaal door ons geselecteerde bedrijven in  de particuliere beveiliging.

Dienstenpakket LSH Security

U kunt ons als beveiligingsbedrijf inhuren voor alle voorkomende manbewakingsdiensten – bewaking verricht door personen – en beveiliging met hondenbrigade. Ons complete pakket aan beveiligingsdiensten omvat onder meer het verzorgen van brand- en sluitronde, sluitbegeleiding, het verrichten van portiers- en receptiediensten, winkelsurveillance en mobiele surveillance in de wijk, evenementenbeveiliging (eventueel met hondenbeveiliging) en alle andere vormen van bedrijfsbeveiliging en beveiliging van particuliere woningen en openbare gebouwen. Ook de alarmopvolging, nachtschadeservice en sleutelbeheer vallen vanzelfsprekend onder onze diensten. U kunt ons voor continue beveiliging inhuren, maar ook incidenteel, bijvoorbeeld tijdens vakantie of bij andere langer durende afwezigheid. Het maakt daarbij niet uit of uw alarmsysteem van ons is of van een ander beveiligingsbedrijf.

Daarom LSH Security

  • Lid Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven;
  • 25 jaar werkzaam in de branche;
  • Gescreend en uitstekend opgeleid personeel;
  • Voor elke vorm van beveiliging en bewaking;
  • Razendsnelle alarmopvolging;
  • Nachtschadeservice en sleutelbeheer;
  • Voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.

 

Sleutelbeheer, alarmopvolging en nachtschadeservice

Een snelle alarmopvolging is van grote prioriteit voor elk beveiligingsbedrijf Elshout. LSH Security heeft al jaren de snelste alarmopvolging binnen de regio Bommelerwaard. De alarmopvolging en nachtschadeservice gaan als volgt in hun werk. Het alarmsysteem van uw woning of ander pand is aangesloten op onze alarmcentrale, eventueel met live cameracontrole. Als het alarm beveiliging afgaat, komt de melding bij ons binnen, waarna de dichtstbijzijnde beveiligingsbeambte onmiddellijk poolshoogte neemt. Zijn er sporen van braak, dan wordt ook de politie ingeschakeld voor een uitgebreid onderzoek. LSH ruimt rommel op, herstelt schade en verzorgt de aangifte bij de politie. En dat alles nog diezelfde nacht! Zijn er geen sporen van braak, dan gaat de beveiliger naar binnen om alles te controleren en alles in orde is, wordt het alarm weer ingeschakeld.

Bedrijfsbeveiliging Elshout

De meeste overvallen op tankstations en winkels vinden plaats rond sluitingstijd, vandaar dat LSH Security vaak wordt ingeschakeld voor sluitingsbegeleiding. Hiertoe stelt de beveiligingsbeambte zich duidelijk zichtbaar op met de communicatiemiddelen klaar voor gebruik. Deze sluitingsbegeleiding heeft een grote preventieve werking, het aantal overvallen op bedrijven die hier gebruik van maken, neemt maar liefst met 80% af. Ook de brand- en sluitronde is voor veel (grote) openbare gebouwen erg belangrijk. Het afsluiten van een pand moet met de grootste zorgvuldigheid gebeuren en onze mensen letten op alle details. Niet alleen in verband met inbraak, maar ook met het oog op brandgevaar, lekkage of andere schade. Graag verzorgt beveiligingsbedrijf LSH Security ook de beveiliging van uw bedrijf.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact