Beveiliging huis Helvoirt of bedrijfspand gewenst? LSH Security Helvoirt

Beveiliging huis Helvoirt of bedrijfspand gewenst? LSH Security Helvoirt

 

Beveiliging huis Helvoirt

Soms hoort de beveiliging van uw woning bij de voorwaarden die een verzekeringsmaatschappij stelt, in andere gevallen kiezen particulieren zelf voor de veiligheid van hun eigendommen, henzelf en hun huisgenoten. LSH Security is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en levert een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen voor particulieren. Tot onze diensten behoren alle soorten manbewakingsactiviteiten – dat wil zeggen alle bewakingsactiviteiten die door personen worden uitgevoerd – zoals mobiele surveillance, alarmopvolging, nachtschadeservice, beheer van brand- en inbraakalarmen en live cameratoezicht. U kunt bewakingsbedrijf LSH Security voor particuliere beveiliging inhuren als continudienst maar wij zijn er ook voor kortdurende beveiliging en bewaking, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie.

Bewaking en beveiliging huis tijdens vakantie

Onze service gaat ver. In overleg met u kunnen wij bijvoorbeeld de post opruimen of de kat eten geven, maar ook door middel van controleronden door en rond de woning en surveillance in de buurt een oogje in het zeil houden. Daarbij gaat het niet alleen om inbraak, maar ook om brand of lekkage. Tevens is het mogelijk waardepapieren en kleinoden in onze beveiligde kluis te bewaren terwijl u weg bent. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de alarmopvolging als uw huisalarm afgaat en bieden wij schadeservice. Het maakt daarbij niet uit of u ons eigen Homelock® beveiligingssysteem hebt of dat uw alarm beveiliging van een andere firma is. Zo kunt u zorgeloos op vakantie of zakenreis, ook als u onverwacht weg moet. LSH Security kunt u als beveiligingsbedrijf inhuren voor beveiliging in Brabant en Gelderland (regio Helvoirt en de Betuwe).

LSH Security

  • Geschoold en gescreend personeel;
  • 25 jaar ervaring;
  • Lid van de VEB;
  • Voor alle vormen van beveiliging en bewaking;
  • Alarmopvolging en schadeservice.

Opvolging alarm en (nacht)schadeservice

Een belangrijke dienst in verband met de bewaking en beveiliging huis Helvoirt is de alarmopvolging en nachtschadeservice. Als uw alarm afgaat, krijgen u en LSH Security daar onmiddellijk een melding van. Een van de beveiligers gaat onmiddellijk naar uw woning en voert een controle aan de buitenkant uit. Als er geen sporen van braak zijn, controleert de bewaker ook de binnenkant van de woning en bij een vals alarm schakelt hij de alarminstallatie weer in. Als er sporen van braak zijn, wordt er samen met de politie een controle uitgevoerd. Bovendien zal LSH Security het herstel van de schade en de aangifte bij de politie nog dezelfde nacht verzorgen. Vervolgens krijgt u een compleet dossier dat u naar uw verzekering kunt sturen.

Ook voor winkelpanden, openbare gebouwen en bedrijven

LSH Security verzorgt ook bedrijfsbeveiliging, bewaking en beveiliging van openbare gebouwen en winkelpanden, en evenementenbeveiliging. Receptiediensten, brand- en sluitronden en sluitbegeleiding behoren daarbij tot de mogelijkheden. Het afsluiten van een gebouw moet zorgvuldig gebeuren en bij bijvoorbeeld winkels en tankstations is het moment van afsluiten een van de kwetsbaarste momenten van de dag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beveiliging en bewaking voor u als zakelijke opdrachtgever of wilt u informatie over de beveiliging huis, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact