Beveiliger inhuren Dreumel? LSH Security is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf Dreumel

Beveiliger inhuren Dreumel? LSH Security is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf Dreumel

 

Beveiliger Dreumel

De termen bewaker en beveiliger worden nogal eens door elkaar gebruikt. Een bewaker controleert en houdt toezicht op objecten – waaronder waardevolle goederen, woningen en andere panden – en personen, terwijl een beveiliger verantwoordelijk is voor het geheel aan maatregelen om een object of persoon te beschermen. LSH Security is lid van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van beveiliging en bewaking. Dat doen wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Zo verzorgen wij alarm beveiliging met bijbehorende alarmopvolging, sleutelbeheer en schadeservice, sluitbegeleiding, mobiele surveillance, brand- en sluitronde, receptiediensten en winkelsurveillance. De meeste van deze taken zijn manbewakingsdiensten, wat wil zeggen dat ze door personen worden uitgevoerd. Maar u kunt ons ook inhuren voor hondenbeveiliging, bijvoorbeeld als onderdeel van evenementenbeveiliging.

Bedrijfsbeveiliging Dreumel

Soms is de beveiliging van bedrijven een voorwaarde die door de verzekeringsmaatschappij gesteld wordt, in andere gevallen is de beveiliging van werknemers in de cao geregeld en in weer andere gevallen wil een opdrachtgever zelf particuliere beveiliging inhuren om de veiligheid van goederen, personeel of bezoekers zo goed mogelijk te garanderen. In alle gevallen is het belangrijk met een door de VEB – Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven –

erkend beveiligingsbedrijf in zee te gaan. LSH Security is zo’n VEB-erkend beveiligingsbedrijf. Met een beveiliger van LSH Security bent u verzekerd van een professionele beveiliging en voldoet u aan alle mogelijke wettelijke eisen en normen. Met het VEB certificaat kunt u daarom ook bij de verzekeringsmaatschappij een korting vragen.

Bewakingsbedrijf LSH Security

  • Speciaal geschoold en gescreend personeel;
  • 25 jaar ervaring in de beveiliging;
  • Lid van de VEB;
  • Voor elke vorm van manbewaking;
  • Alarmopvolging, nachtschadeservice en sleutelbeheer;
  • Voor bedrijven en particulieren.

 

Beveiliging woningen

Als u een beveiliger van LSH security wilt inzetten, nemen wij vooraf met u door wat u van ons verwacht en kunt verwachten. Wij geven daarbij ook adviezen met betrekking tot de verzekeringsvoorwaarden en eventuele cao-overeenkomst. Onze belangrijkste dienst is sleutelbeheer, alarmopvolging en nachtschadeservice. Als het alarm afgaat, krijgt onze alarmcentrale onmiddellijk een sms’je. Afhankelijk van de situatie en de gemaakte afspraken kan de beveiliger via live cameratoezicht of in persoon poolshoogte nemen. Zijn er sporen van braak, dan wordt in samenwerking met de politie onderzoek gedaan. Het opruimen van de rommel, het afdichten van de woning en het doen van aangifte behoren tot de taken van ons beveiligingsbedrijf.

Ook bij tijdelijke afwezigheid opdrachtgever

Gaat u op vakantie of moet u weg voor zakenreis of een ziekenhuisopname, dan kan LSH Security ervoor zorgen dat de woning er als bewoond blijft uitzien. Hiertoe ruimen wij bijvoorbeeld de post op, maar indien nodig geven wij ook de kat te eten of de bloemen water. Alle mogelijkheden worden tot in detail met u doorgenomen als u ons bewakingsbedrijf inhuurt. Ook wijksurveillance of het lopen van bewakingsronden in en rond de woning kan LSH Security voor u regelen. Of u nu een alarminstallatie van ons heeft of van een ander beveiligingsbedrijf is daarbij niet belangrijk. U kunt altijd met een gerust hart de beveiliging aan een beveiliger van LSH Security overlaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact