Alle Security diensten voor bedrijven

Mogelijkheden voor bedrijven

Brand-, sluit- en openingsrondes, alarmcentrale diensten, collectieve surveillance en receptiediensten

Brand-sluit en openingsrondes

LSH Security verzorgt in de vooravond van werkdagen, door onze afdeling mobiele surveillance, brand-sluitrondes. Een brand-sluitronde is een interne controle van uw bedrijf. Tijdens deze ronde controleren wij het bedrijf nauwkeurig of alle ramen en deuren afgesloten zijn, de in- en uitgeschakelde apparatuur en de verlichting juist is afgesteld. Er geen lekkage is of brandgevaarlijke situaties ontstaan. Alle werkzaamheden worden vóóraf met u doorgesproken en opgenomen in een schriftelijke instructie, een protocol.

Een groot voordeel van een brand- en sluitronde is de zekerheid dat uw bedrijf door speciaal daarvoor opgeleide mensen wordt afgesloten. Bovendien heeft het als voordeel dat binnen uw onderneming slechts enkele sleutelhouders nodig zijn. Hierdoor ontstaat een grotere sleuteldiscipline.

Alarmcentrale diensten

Bij een calamiteit of alarmmelding is het van groot belang dat er adequaat wordt gehandeld. Waar is de melding, wie gaat er naartoe, moet er politie meerijden wat is het afgesproken protocol. Al deze informatie is zeer belangrijk en moet snel worden doorgegeven aan betreffende sleutelhouder om zijn benaderingsplan zo zorgvuldig mogelijk uit te kunnen voeren. Daarnaast dienen van alle werkzaamheden rapportages bijgehouden te worden, zodat achteraf alles kan worden uitgezocht.

LSH Security werkt met een betrouwbare en stabiele alarmcentrale samen om calamiteiten of alarmmeldingen snel op te kunnen volgen, 24 uur per dag. Met concurrerende tarieven!

“De alarmopvolging, receptiewerkzaamheden én de dagelijkse sluitronde hebben wij op één adres ondergebracht. Dat is echt ideaal.”

Collectieve surveillance

Als ondernemers de handen ineen te steken, is een surveillant op het bedrijventerrein of industrieterrein beter betaalbaar en effectiever. Natuurlijk is een surveillant in uw pand gedurende de hele nacht en het weekend de veiligste oplossing. Deze oplossing is echter niet voor iedere ondernemer weggelegd. Veelal kiezen bedrijven daarom voor collectiviteit.

 

Door samen een surveillant in te huren die de gehele avond en/of nacht over het terrein surveilleert en daarbij regelmatig uw pand controleert, daalt de criminaliteit.

Door kriskras over het terrein te surveilleren, wordt ook de openbare weg gecontroleerd. Hierdoor wordt de preventie nog groter en het probleem al gesignaleerd voordat het bij uw bedrijf aankomt. Metingen op reeds operationele terreinen geven een daling van rond de 90% aan.

Receptiediensten

De portier of de receptiemedewerker vervult bij een bedrijf een belangrijke functie. Voor bezoekers is die persoon de eerste kennismaking met uw bedrijf. Het personeel ziet de portiersloge of receptie als het centrale communicatie- en veiligheidspunt.

De uitvoering van deze functie stelt hoge eisen en het uitbesteden van de functie aan LSH Security biedt dan ook vele voordelen. Door onze flexibele opstelling heeft u meer vrijheid de diensten te organiseren zoals u dat wilt. Een gastvrije bezoekersontvangst, een doelmatige maar vriendelijke controle en een rustig en adequaat optreden in onveilige situaties zorgen voor tevredenheid.

 

Voordelen Receptiediensten door LSH Security:

  • De verplichting te voldoen aan de eisen gesteld in de wet PBOR.
  • BHV’er is altijd aanwezig.
  • Geen kosten en ongemak ten aanzien van werving, screening, opleiding, begeleiding, uniformering, vervanging bij ziekte, verlof etc.
  • Geen risico’s voor eigen personeel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact